skip to main | skip to sidebar

kuhinjica

уторак, 17. фебруар 2009.

HLADAN ROZBIF



 

Sastojci:
1 kg govedjeg ramsteka 
senf, so
biber, ulje 
1/2 kg ruske salate
dekoracija

Način pripreme:
Ramstek staviti u posudu sa uljem i posuti zacinom i ostaviti da stoji u frižideru dan-dva. Izvaditi meso ocediti od ulja, posoliti, pobiberiti, premazati senfom i ostaviti da stoji jos dva sata. Na zagrejanu masnocu staviti marinirani ramstek pa ga propeci sa svih strana da porumeni. Zatim posudu sa mesom staviti u rernu i peci oko 30 minuta. Pečen ramstek izvaditi iz posude i ostaviti da se ohladi. Ohladjeno meso seći na tanje režnjeve. Na oval staviti podlogu od ruske salate pa preko njene površine poređati isečen ramstek, ukrasiti po zelji.
Објавио chef у 00:10
Ознаке: predjela

Нема коментара:

Постави коментар

Новији пост Старији пост Почетна
Пријавите се на: Објављивање коментара (Atom)

Пратиоци

Архива чланака

  • ▼  2009 (5)
    • ▼  фебруар (5)
      • MRSNA PREDJELA
      • POSNA PREDJELA
      • KANAPEI LOSOS/KAVIJAR
      • HLADAN ROZBIF
      • smisao kuvanja nije u tome da neko jelo skuvas i p...

о мени

Моја слика
chef
Прикажи мој комплетан профил